(320/360 zł)
Przystawka:
tatar z łososia na grzance tostowej / carpaccio z łososia w sosie koperkowo-miodowym / carpaccio z marynowanej piersi kaczej (świeże zioła) z karmelizowanym jabłkiem i musem żurawionym
Zupa:
rosół ze swojskim makaronem / krem pomidorowy z pianką bazyliową
Dania obiadowe:
kotlet De Volaille z masłem i koperkiem / drobiowe roladki ze szpinakiem
półmisek świeżych ryb smażonych ( dorsz, halibut, łosoś) / łosoś zapiekany ze szpinakiem i mozarellą
filet z indyka w złocistej panierce maślanej z marchewką
Dodatki:
ziemniaki z wody
ziemniaki opiekane
fasolka szparagowa z boczkiem / bukiet warzyw z wody z masłem i tartą bułką / buraczki zasmażane
surówka z marchewki i ananasa
surówka z selera i brzoskwini
surówka z białej kapusty
Napoje:
woda z cytryną
soki (pomarańczowy i jabłkowy)
Deser:
trzy rodzaje ciasta i tartaletki z kremem budyniowym i owoami
kawa, herbata
Przekąski:
pstrąg i łosoś w galarecie / rolada z łososia faszerowana serem feta i szpinakiem
dorsz po kaszubsku w pomidorach / klopsiki z dorsza po kaszubsku
śledź w oleju / śledź w oliwie pietruszkowej
naleśniki szpinakowe z twarożkiem ziołowym i łososiem wędzonym / naleśniki cannelloni z owocami morza
mięsa pieczone własnego wyrobu z sosem chranowym (rolada z boczku, schab, karkówka) / rolada z indyka z polędwicą wieprzową / tatar wołowy
dwa rodzaje sałatek ( Cezar i Grecka )
pieczywo, masło
Gorące dania serwowane w nocy:
żurek / strogonow z ciepłą bułką w kociołku
płonąca szynka z kaszą gryczaną w sosie własnym ( serwowana przez kucharza ) / pieczony indyk z jaśminowym ryżem w sosie żurawinowym
DODATKOWE DANIA I USŁUGI:
tort weselny
stół wiejski 1800 zł
stół ryb wędzonych 2000 zł
fontanna czekoladowa 1500 zł
owoce na stołach 1200 zł
napoje gazowane 30 zł/os
barman serwujący drinki 2000 zł
kwiaty i dekoracja
Informujemy, iż podane ceny mogą ulec zmianie.