Przekąski zimne

  • Pstrąg i łosoś w galarecie
  • Węgorz faszerowany w galarecie
  • Pstrąg marynowany w oliwie czosnkowej
  • Dorsz lub klopsiki z dorsza w sosie greckim
  • Dorsz lub śledzik opiekany z zalewie octowej
  • Śledź po kaszubsku
  • Filet śledziowy w oleju lub ze śmietaną i jabłkiem
  • Tatar z łososia lub śledzia
  • Tatar z polędwicy wołowej
  • Schab faszerowany jajkiem i szczypiorkiem w galarecie
  • Galaretka drobiowa z warzywami
  • Półmisek mięs wędzonych własnego wyrobu
  • Półmisek mięs pieczonych ( schab  w pieprzu, karkówka w majeranku, boczek faszerowany)
  • Kompozycja pasztetów własnego wyrobu
  • Terina drobiowa z bakaliami
  • Sałatka rosyjska ( jarzynowa)
  • Sałatka włoska z makaronem, salami i papryką
  • Sałatka z tuńczykiem i fasolką podana z dipem ziołowym
  • Mix sałat z grillowanym kurczakiem
  • Mix sałat z serem pleśniowym i dynią
  • Sałata grecka z serem feta i oliwkami
  • Zielone sałaty z owocami morza i sosem balsamico
  • Mozzarella Caprese z oliwą i bazylią
    • pieczywo, masło