Wigilia

Szef Kuchni Baru Nadmorskiego przedstawia specjalną ofertę potraw Świątecznych na wynos:

Łosoś marynowany w soli morskiej,,carpaccio,, 100g/ 12 zł
Pstrąg w galarecie 100g/ 10 zł
Łosoś w galarecie 100g/ 12zł
Naleśniki szpinakowe z farszem twarożkowo-łososiowym 100g/ 10zł
Filet z dorsza w sosie greckim 100g/ 10 zł
Śledź marynowany z cebulą i ogórkiem 150g/ 10zł
Śledź bałtycki w zalewie octowej 100g/ 6 zł
Sałatka ze śledzia i białych warzyw z kremowym sosem 150g/ 10zł
Śledź w oliwie pietruszkowej 150g/ 10zł
Schab faszerowany śliwką i morelą 100g/ 10zł
Pieczona karkówka w otulinie czosnku i majeranku 100g/ 10zł
Zrazy wołowe w sosie własnym 100g/ 12zł
Polędwica wieprzowa w sosie borowikowym 100g/ 10zł
  
Pierogi z kapustą i grzybami 1szt./ 2zł
Pierogi z łososiem i szpinakiem 1szt./ 2zł
Pierogi z twarogiem i ziemniakami 1 szt./ 1,5zł
  
CIASTA 
Sernik 100zł / blacha
Sernik z kakao 100zł
Krówka 100zł
3-Bit 100zł
Ciasto na bazie nutelli z wiśniami 100zł
Orzechowiec 100zł
Cappuccino 100zł
Pijak 80zł