Propozycja menu wigilijnego

Propozycja nr 1 cena 70 zł/os.

Zupa:
Barszcz czysty
Pierogi z kapustą i grzybami po 4 szt.
 
Danie na talerzu: Dorsz z ziemniakami zapiekanymi i surówką z kiszonej kapusty
Woda z cytryną i soki bez ograniczeń lub kompot z suszu
 
 
Słodki stół:
Szarlotka na ciepło
Kawa, herbata bez ograniczeń
 

Propozycja nr 2 cena 100/110zł os.

Zupa:
Barszcz z uszkami lub grzybowa z łazankami  
Pierogami z kapustą i grzybami lub pierogi z łososiem i ze szpinakiem po 4szt
 
Na talerzu: halibut z puree marchewkowym i mixem lub łosoś z puree marchewkowym  i mixem sałat
 
Woda i soki bez ograniczeń lub kompot z suszu
 
Dania zimne:
 
Filet z pstrąga w oliwie pietruszkowej  lub śledź w oleju
Śledź bałtycki w zalewie octowej lub rolmopsy kaszubskie
Karp w galarecie lub naleśniki z łososiem
Karp po żydowsku lub klopsy z dorsza po grecku
 
Słodki stół:
Trzy rodzaje ciast(sernik, makowiec,szarlotka)
Kawa i herbata bez ograniczeń